Prin noi înşine! Nihil sine Deo !

Vizita Regala in Basarabia

Am urmarit cu mult interes si totodata cu emotie vizita pe care AALLRR Principesa Mostenitoare si Principele Radu au efectuat-o in Republica Moldova. Din nefericire, pentru mare parte a mass-media aceasta vizita istorica a trecut aproape neobservata, exceptie facand, bineinteles, TVR si Digi 24, precum si cateva publicatii din tara si din Republica Moldova.

Despre oribila mascarada de la Chisinau n-as vrea sa vorbesc aici. Au facut-o cu varf si indesat cei dornici de senzatie. M-am bucurat insa ca Principii au rezistat eroic la acea provocare si au trecut, bineinteles, cu eleganta peste acel moment.

Programul vizitei a fost bogat in evenimente, iar Altetele Lor Regale au fost primite cu respectul cuvenit. Ceva m-a impresionat in mod special. Principele Radu a vizitat un liceu din localitatea Cimiseni, care va purta numele Regelui Mihai. Un elev care invata la aceasta scoala a filmat vizita si discursul Principelui cu telefonul mobil. Intrebat de reporter de ce a facut acest lucru, baietelul a raspuns: „Bunica a fost in spital si a avut operatie de trei ori….si amu’ ea nu mai poate sa iasa din ograda si am filmat, ca sa vada si ea.” Adorabil !

Iata un scurt rezumat al vizitei. De indata ce se va difuza inregistrarea emisiunii Ora Regelui, revin cu o noua postare. Traiasca Regele !

http://www.youtube.com/watch?v=TWHZwfaxFG4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat: